Boten | Watersport | Boten Forum | Fotobank | NAVIS.BE, boten en watersport
Sail tv

nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang het recentste nieuws in je mailbox
RSS
Nautisch nieuws over boten en watersport via RSS-feed. Boten | Watersport | Boten Forum | Fotobank

Volg ons op Twitter

Volg www.navis.be op  Twitter


Login op deze site

Wachtwoord vergeten?
Men zegge het voort
 Boten en watersport blog


Ribsonly posts

Webmasters

T-I-N-C

The International Nautical Connection

Het weer

 
Marina Yachting Center nodigt uit op 6 en 7 oktober 2012 Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 1 oktober 2012 ::
Marina Yachting Center
Marina Yachting Center
Op 6 en 7 oktober 2012 meert dankzijt Marina Yachting Center aan de Montgomerykaai te Oostende quasi het complete 2013-gamma van Jeanneau af; zowel zeil- als motorjachten. Ter hoogte van de Royal North Sea Yacht Club in Oostende kun je als boten en watersport fanaat meer dan je hart ophalen. Marina Yachting Center is bijzonder fier met de grote 'première' voor het Europese continent van de nieuwe Jeanneau Sun Odyssey 41 DS te kunnen uitpakken. Naast deze première kun je ook de Sun Odyssey 30i en 33i bewonderen. Hierop gelden 'Commodore'-promoties. En er is nog meer van dat fraais ...

 
Cap°Okaz 2012 Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 22 september 2012 ::
Cap°Okaz
Cap°Okaz
Cap°kaz is een watersportbeurs die doorgaat in Nieuwpoort jachthaven. Gezien de vele exposanten die terugkeren én de talrijke nieuwe kandidaten die de beurs zullen vervoegen, raadt de organisatie je aan om je vooralsnog snel in te schrijven. Misschien heb je zin om een nieuwe boot te kopen. En waarom je huidige boot niet aanbieden op Cap°Okaz? Maak je garage of nautische bergruimte leeg en geef het allemaal een kans op een 2e leven. Wat is er zeer gegeerd?
 
Water-rAnt 28 tot 29 september 2012 Afdrukken
::  bijdrage van Ship to Shore - Pit De Jonge op 22 september 2012 ::
Water-rAnt
Water-rAnt
Schippers van klassieke schepen en zorgers van het watererfgoed van Antwerpen, de haven en de Scheldedelta bundelen alle krachten in Water-rAnt 2012. Het weekend is rijkelijk gevuld met het zicht op gebouwde authenticiteit. Niet minder dan vijfendertig aken, schoeners, rond- en platbodemzeilschepen, slepers, bakdekkruisers, gieken en classic yachts zullen aanmeren aan kaaien 19, 41 en 42 van het Kattendijkdok. Je bent dus van harte welkom vanaf vijdagmiddag 28 september tot zondagavond 30 september 2012. Wat biedt Water-rAnt je?
 
25e Huysman Antwerp Race 13 oktober 2012 Afdrukken
::  bijdrage van Pit de Jonge - Ship to Shore op 16 september 2012 ::
25e Huysman Antwerp Race
Huysman Antwerp Race
In nauwelijks 10 uur na de opening van de inschrijvingen was de deelnemerslijst van de 25e Huysman Antwerp Race 2012 volgeboekt. Om de zeilrace die op de Beneden Zeeschelde wordt uitgevochten veilig te houden, is het aantal deelnemers beperkt. Ook nu weer was het voor de deelnemers een race op zich om op tijd ingeschreven te zijn. De wachtlijst blijft lang maar de eerste vedetten van deze zeilclassic zijn al bekend al was het maar om hun trouw hun Olympische faam.
 
Video 2012 Flanders Open Izegem Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 16 september 2012 ::
Deze link liep binnen op onze redactie. De HD-video is van uitstekende kwaliteit zodat we hem hier maar wat graag posten. Geniet van de Wakeboard Flanders Open in Izegem en draai je volumeknop wat hoger.


En hieronder nog een productie van Sam maar dan over het al even spectaculaire kite surfen. Zeker de moeite om te bekijken, beste watersport fanaat. Enjoy!
 
2012 Belgian Offshore Challenge resultaten Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 15 september 2012 ::
Belgian Offshore 2012
(c) Karel Overlaet - Medianaut
De 8e editie van de Belgian Offshore 2012 was een heel spannende en spectaculaire race die uiteindelijk gewonnen werd door Bruggeling Kris Deraedt van Brugge Marine Center. Net zoals de vorige editie was zijn Technohull SeaDRUG 688 aangedreven door een Mercury 250 XS. Net zoals de Nederlanders Gert-Jan Derksen met de gele Osprey Lynx met Mercury 300xs en Hans Meijering met de rode Osprey Lynx met Mercury 250xs. David Debecker uit Oostduinkerke weerde zich kranig met zijn Technohull AquaVITE 888 aangedreven door een Mercury Verado 250 maar eindigde net buiten de podiumplaatsen. Kijk verder voor foto's.
 
Marinex officiële dealer van Linssen Yacht Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 15 september 2012 ::
Marinex
Marinex
De groei van de Belgische markt voor de stalen motorjachten heeft ertoe geleid Marinex aan te stellen als officiële dealer voor Linssen Yachts in België. "De verbeteringen aan diverse waterwegen, de ontwikkeling van vele, mooie locaties aan het water en de uitbreiding van jachthavens maken België uiterst geschikt voor het varen met een luxueuze, stalen motorjacht. Daarnaast bieden de uitstekende verbindingswegen naar Nederland en Frankrijk de mogelijkheid voor langere tochten over de binnenwateren en zelfs tochten langs de kust vanuit de diverse mooie badplaatsen", aldus Luc Carael van Marinex.
 
2012 Benelux Endurance Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 15 september 2012 ::
Benelux Endurance Championship
Benelux Endurance Championship
De Benelux Endurance' is onderdeel van drie races voor RIB's. In Zeebrugge telde de Belgian Offshore Challenge alvast mee. De twee andere wedstrijden worden gehouden in Scheveningen op 30 september 2012 en in Den Helder op 6 oktober 2012.In Scheveningen nemen de teams deel aan twee manches van elk ongeveer 30 minuten. Het totaal van de behaalde punten in beide races bepaalt de rangorde van de deelnemende teams. Het vermogen van de boten ligt tussen 150 en 450 pk. Het team per RIB bestaat uit minimaal 1 en maximaal 4 deelnemers. Alle klassen varen samen over een parcours van ongeveer 7 km. Het is de bedoeling om van deze Endurance een jaarlijks gebeuren te maken.
 
2012 Belgian Offshore Challenge Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 25 augustus 2012 ::
Belgian Offshore 2012
BOC 2012
Het is eindelijk terug zover: hét evenement bij uitstek voor motorboten en jets. Tijdens het eerste weekend van september 2012 staan Zeebrugge en Knokke garant voor twee dagen indrukwekkend watersportplezier. Op zaterdag gaat de 'Don Jaime'-trip door en op zondag de 8e editie van de Belgian Offshore Challenge. Lees hieronder het programma en stay tuned voor meer informatie.
 
2012 Lowlands tour stop 2 Wasserbillig Afdrukken
::  bijdrage van Johan Callebert op 29 juli 2012 ::
Lowlands Tour 2012 21-07-2012
O'Neill Wakeboard Contest
Voor de 4e maal vond de jaarlijkse O’Neill Wakeboard Contest plaats in Wasserbillig. Niet minder dan dertig riders van over de gehele wereld namen deel aan de wedstrijd op de Moselrivier. O’Neill en Youtwake.lu zorgden voor een totaal spektakel met Indoboarding, massages, muziek vanuit de Mastercraft boot en de nodige eet en drankstanden. Lees hieronder het verslag van deze superdag ...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 30 van 676
 
 

Google Page Rank

advertenties

Nieuwste 10 zoekers


 
= met foto
Nieuwste 10 links
Jachtwerf reeuwijk 
SailSelect 
Jachtmakelaardij de Maas 
Nautical Websites 
Sportbootwinkel.nl 
De Bootaccessoires Shop 
Nordic Marine 
Vosschemie-Benelux 
Aventura Plus 
Narcotec Onderwaterwerken 


Nieuwste video's
Top 10 artikels
1  Opendeur bij ARW Styling
2  Adverteren: boten en watersport
3  Pimp my Nadir!
4  Port Aventura in Mol - de foto's
5  Blackton plaatst 230 m vlottende steigers in recordtijd!
6  Nieuwste vademecum voor de pleziervaart gratis downloaden
7  404
8  Port Aventura in Mol
9  Docker presenteert spraakmakende nieuwe modellen
10  F1 waterski: de foto's

Foto selectie 

Navis.be: boten en watersport nieuws

Zet het recentste boten en watersport nieuws ook op jouw site!

Bepalingen
Deze site die nieuws over boten en watersport brengt, is een realisatie van Medianaut te Berchem in Antwerpen (België - Belgium).
Hoewel alle info met zorg is weergegeven, kan Medianaut niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of vergissingen.
Navis.be, powerboating.be, ribsonly.com and boatstockphotos.com are brands of Medianaut.
Navis.be - boten en watersport - is powered by:

medianaut - nautical  news & &photo  agency

© 1999 - 2016 Boten | Watersport Gids | Boten Forum | Fotobank | NAVIS.BE, boten en watersport