Boten | Watersport | Boten Forum | Fotobank | NAVIS.BE, boten en watersport
Sail tv

nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang het recentste nieuws in je mailbox
RSS
Nautisch nieuws over boten en watersport via RSS-feed. Boten | Watersport | Boten Forum | Fotobank

Volg ons op Twitter

Volg www.navis.be op  Twitter


Login op deze site

Wachtwoord vergeten?
Men zegge het voort
 Boten en watersport blog


Ribsonly posts

Webmasters

T-I-N-C

The International Nautical Connection

Het weer

 
Zondag 29 september 2013: Belgian Offshore Challenge Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 28 september 2013 ::
Belgian Offshore Challenge
Belgian Offshore Challenge
Op 28 september gaat de 'Don Jaime Cava Run' door en op zondag de 9e editie van de 'Belgian Offshore Challenge' gesponsord door FTS. Dit jaarlijkse event kent heel wat bijval onder de boten en watersport fanaten. Er zijn gratis ligplaatsen voorzien aan de bezoekerssteiger van de RBSC voor diegene die de zondag willen kijken of deelnemen aan de BOC. Op zondag heeft voor de kust van Blankenberge de Belgian Offshore Challenge plaats welke dit jaar een individuele chrono-rit is tussen 2 boeien zodat iedere boot voorzien van een motor kan deelnemen. Hieronder het programma.
 
Landtmeters breidt uit en verhuist Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 27 september 2013 ::
Landtmeters
Landtmeters
De nautische winkel Landtmeters is een begrip in Vlaanderen en ook daarbuiten. De vennootschappen van de Landtmeters Naval Stores Group verhuizen naar de nieuwe vestiging op de Noorderlaan 72-74 te 2030 Antwerpen. Vanaf 1 oktober 2013 (vlakbij het Antwerp Docks Hotel) kun je er terecht. De ingang van de winkel is in de Tjalkstraat maar er is nog meer nieuws.
 
Coq-O-Beach nieuw watersportcentrum De Haan Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 2 juni 2013 ::
Coq_O_Beach
Coq_O_Beach
Lokale watersporters willen met de vzw ‘Coq-O-Beach’ het sportieve, recreatieve en competitieve brandingzeilen en surfen in De Haan boosten. Met hun organisatorische kennis maar vooral met een open ledenbeleid dat de zeilbelangen vooropstelt, onderbouwen ze de kandidatuur voor de nieuwe beach clubconcessie. Eind 1960 richtten enkele gedreven watersporters dan de zeilclub ‘Haantje Vooruit’ op. Vanop het strand zeilden ze met diverse types sportzeilboten op zee zoals de ‘Fireball’, de ‘Laser’, de ‘420’, de ‘470’ en de speciale catamaran ‘Patin a vela’.

 
2013 Oostende voor Anker van 23 tot 26 mei Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 20 mei 2013 ::
Oostende voor Anker
OvA
Tijdens de maand mei vindt traditioneel 'Oostende voor Anker' plaats in Oostende. Met 175 authentieke boten en bootjes, 85 optredens van scheepse folkmuziek en meer dan 100 nautische standen creëert Oostende voor Anker een onvervalste maar ook onnavolgbare sfeer in de Stad aan Zee. De Middeleeuwse schepen vormen het centrale thema: De Kogge, De Barge, de Scute en een vloot van 50 ronde en platbodems die een tocht door Vlaanderen maken. Ontdek hoe matrozen leefden in de tijd van Napoleon aan boord van het fregat Etoile du Roy ...
 
Bboat opent tweede basis voor verhuurjachten in Nieuwpoort Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 10 april 2013 ::
Linssen Yacht
Linssen Yacht
In 2012 is Bboat in Kuurne aan de Leie gestart met de verhuur van twee nieuwe Linssen-jachten voor meerdaagse vaarvakanties zonder vaarbewijs in de Westhoek en Noord-Frankrijk. Bboat meldt een belangrijke uitbreiding, namelijk een tweede basis te Nieuwpoort in de splinternieuwe Westhoek Marina aan het Kanaal Plassendale-Nieuwpoort. Voor het seizoen beschikt Bboat over een vloot van drie Linssens van het type Grand Sturdy 30.9 (9,75 m x 3,35 m, 4 - 6 slaapplaatsen) en een New Classic Sturdy 28 (9,40 m x 3,20 m, 4 slaapplaatsen). Er zijn overigens ‘one-ways’ mogelijk van en naar Kuurne en Nieuwpoort.
 
Powerboatscenter nu ook officieel importeur van Bayliner Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 9 april 2013 ::
Powerboatscenter - Bayliner
Powerboatscenter
"Het initiatief van Bayliner om Powerboatscenter als nieuwe invoerder te selecteren, kwam als een verrassing", vertelt zaakvoerder Johan Callebert. Het merk werd jaren vertegenwoordigd door een 'concullega'. De keuze om het aanbod te aanvaarden, bleek dan ook niet makkelijk te zijn. Na een evaluatie merkte Johan op dat Bayliner de laatste jaren verschillende structurele veranderingen heeft doorgevoerd die de prijskwaliteitverhouding ten goede komen. "De keuze om enkele modellen in de fabriek van Sea Ray, het premium merk van de groep Brunswick, te bouwen, bewijst dat er een andere richting is gekozen", gaat Johan verder.

 
Michael Callebert 15e op de 2013 IWWF World Cup - Australië Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 8 april 2013 ::
Michael Callebert
Michael Callebert
In Mandurah, Australië, werd van 15 – 17 maart 2013 de World Cup wakeboard gereden. De World Cup was een succes voor de Belgische wakeboarder Michael Callebert (IWV). De 15e plaats is een mooie prestatie. In een sport die momenteel een groei kent qua steeds moeilijkere uitvoeringen. De prachtige condities, in combinatie met de mooie golf van de boot zorgden voor een heel hoog niveau. In de kwartfinale kon Michael niet doorstromen. De LCQ (last chance to qualify) beloofde dan ook ontzettend moeilijk te worden.
 
12 volts Taku vluchtluik-ventilator Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 27 maart 2013 ::
Taku ventilator
Taku ventilator
Als je voor anker ligt in de warme zon (ja ja, ze bestaat nog) dan ventileer je de binnenkant van jouw boot door bijvoorbeeld simpelweg de vluchtluiken tegen elkaar open te zetten of met een windscoop bovenop het vluchtluik. Maar wat als er geen wind staat en/of je ligt in de jachthaven en je hebt geen airconditioning aan boord? Dan kan de Taku vluchtluik-ventilator van Caframo het juiste antwoord zijn.
 
Grand Prix of the Sea van 24 tot 26 mei 2013 Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 27 maart 2013 ::
Grand Prix of the Sea
Grand Prix of the Sea
Van 24 tot en met 26 mei 2013 wordt in Scheveningen (Nl) de Grand Prix of the Sea (GPS) georganiseerd, het Wereldkampioenschap Powerboating. Tussen het Noordelijk Havenhoofd en Het Zwarte Pad komen teams uit verschillende landen in actie in de categorieën EVO en SuperSport waaronder de regerende wereldkampioen Furnibo uit België met hun Mercury aangedreven Fountain Lightning. Het wereldkampioenschap voor de snelheidsduivels, onder auspiciën van de Union Internationale Motonautique (UIM) en de gerenommeerde race director Jean-Marie Vanlancker, komt voor het eerst in de geschiedenis naar Nederland. De opzet van de race dit jaar is opmerkelijk ...

 
Bye bye Cap°Okaz, welkom NIBS Afdrukken
::  bijdrage van Boten en watersport - navis.be op 17 maart 2013 ::
Cap°Okaz
Cap°Okaz
Gedurende 9 jaren hebben Francis en Jean-Pierre alles in het werk gesteld om de verwachtingen van watersportliefhebbers zowel exposanten als bezoekers naar bestvermogen in te vullen. Het is dankzij jullie dat Cap°Okaz tot dé referentie watersportbeurs kon uitgroeien! Met de 10e verjaardag in het verschiet heeft VVW dat ons tot nu toe zijn faciliteiten in Nieuwpoort ter beschikking stelde, besloten om deel te nemen aan het project. De vzw Cap°Okaz zal vereffend worden om plaats te maken voor een nieuwe bvba-structuur.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 10 van 676
 
 

Google Page Rank

advertenties

Nieuwste 10 zoekers


 
= met foto
Nieuwste 10 links
Jachtwerf reeuwijk 
SailSelect 
Jachtmakelaardij de Maas 
Nautical Websites 
Sportbootwinkel.nl 
De Bootaccessoires Shop 
Nordic Marine 
Vosschemie-Benelux 
Aventura Plus 
Narcotec Onderwaterwerken 


Nieuwste video's
Top 10 artikels
1  Opendeur bij ARW Styling
2  Adverteren: boten en watersport
3  Pimp my Nadir!
4  Port Aventura in Mol - de foto's
5  Blackton plaatst 230 m vlottende steigers in recordtijd!
6  Nieuwste vademecum voor de pleziervaart gratis downloaden
7  404
8  Port Aventura in Mol
9  Docker presenteert spraakmakende nieuwe modellen
10  F1 waterski: de foto's

Foto selectie 

Navis.be: boten en watersport nieuws

Zet het recentste boten en watersport nieuws ook op jouw site!

Bepalingen
Deze site die nieuws over boten en watersport brengt, is een realisatie van Medianaut te Berchem in Antwerpen (België - Belgium).
Hoewel alle info met zorg is weergegeven, kan Medianaut niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of vergissingen.
Navis.be, powerboating.be, ribsonly.com and boatstockphotos.com are brands of Medianaut.
Navis.be - boten en watersport - is powered by:

medianaut - nautical  news & &photo  agency

© 1999 - 2016 Boten | Watersport Gids | Boten Forum | Fotobank | NAVIS.BE, boten en watersport